Behandeling

Behandeling met het EPS apparaat

Bij mijn studio wordt je behandeld met gebruik van de EPS. Dit staat voor Electronic Pulse Stimulator,  en combineert de Faradische golf met infraroodtechniek.

Deze unieke techniek zorgt ervoor dat de spieren geactiveerd worden en maakt het mogelijk om in een korte tijd grote resultaten te boeken.

Je kunt na een kuur van 12 behandelingen met de EPS al gemiddeld een resultaat boeken van minimaal 1 kledingmaat kleiner!  En dat terwijl je rustig ontspannen op onze comfortabele behandelbank ligt. 

Hoe werkt het?

Het apparaat gaat simpelweg om de hersenen heen en stuurt een signaal door naar de spieren. Normaal zou de energie uit de bloedbaan komen maar door deze behandeling haal je de energie uit de omliggende vetcellen.

Deze afvalstoffen komen in de bloedbaan terecht en worden afgevoerd door de nieren. Daarom is het dan ook heel belangrijk om na de behandeling voldoende water te drinken.

 

eps-behandeling-rika

"Afslanken is geen sprint, maar een marathon. En we doen het samen!"

eps-close-up

Introductiebehandeling

Voordat wij samen de strijd met de weegschaal aan kunnen gaan dient er eerst een intake gedaan te worden. Deze introductiebehandeling start met een kennismakingsgesprek waarna er een bodyscan wordt gemaakt. 

Hierbij meet ik je gewicht, lengte, vetpercentage en je werkelijke leeftijd op basis van de meetgegevens. Op basis van dit resultaat en jouw wensen zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld om dit te bereiken.

"De start van een gezonde leefstijl begint, net als de elfstedentocht, bij ons in Leeuwarden."