Infrarood

Afslankstudio Leeuwarden

Infrarood

De belangrijke effecten van infrarood


Naast het aangename gevoel van warmte heeft infrarood ook effect op het lichaam.
Er vinden verschillende reacties plaats die zeer kenmerkend zijn. De stofwisseling en bloedsomloop worden gestimuleerd, dit zorgt ervoor dat zuurstof en bouwstoffen beter door de spieren worden opgenomen. Afvalstoffen (denk aan cellulitis en metalen) die in het weefsel liggen opgeslagen worden sneller afgebroken en afgevoerd. De doorbloeding wordt beter, spieren soepeler en de huid schoner.

Effect op spieren en gewrichten

Verbetering van de doorbloeding en stofwisseling van de spieren. Verbetering van de zuurstofopname in de spieren. Het afbreken en afvoeren van afvalstoffen zoals daar is melkzuur. Verhoging van prestatievermogen bij fysieke inspanningen. Sneller herstel van blessures aan spieren. Verlichten van pijn bij pijnlijke spieren en blessures. Pijn verlichtend bij gewricht- en peesontstekingen zoals ischias, reuma, spit, jicht, hernia enz.

Effect op de huid

Verbetering van de doorbloeding en de stofwisseling. Verbetering van de zuurstofopname door de huid. Het verdrijven van diverse afvalstoffen uit de huid. Vermindering van cellulitis. Vermindering van het verouderen van de huid. Snellere wondgenezing. Verbetering van aandoeningen zoals er zijn acne, psoriasis, eczeem. 

 

Overige effecten

Verbetering van de complete bloedsomloop. Een toename van rode en witte bloedlichaampjes. Verhogen van het afweersysteem en weerstand. Effectief tegen stress en oververmoeidheid. Ontspannend voor lichaam en geest. Verhoogde calorie verbranding Verbetert de nierfuncties. Verlichten van overgangsklachten. Geeft nieuwe energie.

Afslankstudio Leeuwarden