Voeding

Persoonlijk voedingsschema

Op basis van jouw wensen en de meting op het EPS zullen we ook bespreken hoe het met je voeding zit. Wat kan er beter zodat je nog meer resultaat ziet? Samen stellen we een persoonlijk voedingsplan op.

Lignavita is door ons gekozen als partner in succesvol afslanken omdat dit concept uitgaat van de juiste balans tussen de in te nemen eiwitten en koolhydraten.

Het Lignavita voedingsprogramma steunt op de volgende principes namelijk; een beperkte opname van suikers en  koolhydraten, een evenwichtige opname van eiwitten en plantaardige vetten in combinatie met een ruime opname aan vezels, vitaminen en mineralen.

voeding-gezond

“De start van een gezonde leefstijl begint, net als de elfstedentocht, bij ons in Leeuwarden.”

Aanvulling op je voeding

Afslankstudio Leeuwarden verkoopt supplementen die je voeding ondersteunen. Van muesli tot eiwitpoeder tot vitaminen. Samen maken we een voedingsplan en stemmen we (optioneel) af of het effectief is om hierbij supplementen te gebruiken.

De voedingssupplementen bieden een perfecte aanvulling doordat vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren, kruiden en antioxidanten in voldoende en de juiste verhouding aanwezig zijn.

De producten waar wij mee werken zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

"De start van een gezonde leefstijl begint, net als de elfstedentocht, bij ons in Leeuwarden."